Sales United Recruitment

ONZE EXPERTISE IN EEN NOTEDOP

 

Sales United Recruitment is een niche speler gespecialiseerd in het vinden en selecteren van startende en ervaren sales professionals voor haar opdrachtgevers.

Wij streven ernaar door onze persoonlijke aanpak elke keer de perfecte match tot stand te brengen!

Focus

Onze werkwijze

Om zeker te zijn dat nieuw aangenomen medewerkers ook snel succesvol worden krijgt iedereen een sales trainingsprogramma. Binnen een maand worden zij up to speed gebracht en kunnen daardoor zeer overtuigend een value pitch van hun nieuwe werkgever geven. Dit past bij het profiel van de oprichter van Sales United Recruitment, Frank van Leer. Zelf een salesman in hart en nieren en uitstekend in staat om bij iedereen het talent te ontdekken en vaardigheden aan te scherpen.

frank van Leer

Frank van Leer, een zeer ervaren sales trainer die meer dan 60.000 mensen heeft getraind in zijn internationale carrière.

v

Van onze fee kun je maar twee dingen zeggen.

  1. Zeer transparant.
  2. Behoorlijk concurrerend.

We werken met een fixed fee voor elke kandidaat. We lopen voor iedereen even hard en laten ons niet leiden door een percentage van een inkomen.

No cure, no pay

Contracten met ons zijn niet meer dan twee A4 pagina’s. Simpele en begrijpelijke taal. Bij succesvolle match met een kandidaat: 50 % betaling. Pas na een maand proeftijd en bij het aanblijven van de kandidaat wordt de tweede 50 % gefactureerd.

sales training en coaching

De nieuwe werknemer krijgt een uitstekend sales trainingsprogramma en wordt gecoacht bij het onboarding proces, dat in de fee inbegrepen is. Daar profiteren zowel de Sales United Recruitment kandidaten als de opdrachtgevers van.

v

Jouw coach

De sales trainingsprogramma’s van Frank van Leer inspireren nog steeds dagelijks grote groepen sales professionals!

Het proces

De aanpak

Kennismaking met opdrachtgever

Bij het aanmelden van een openstaande sales vacature gaan wij niet over één nacht ijs.
Na een intakegesprek waarin we een beeld krijgen van uw bedrijf, de sfeer en de collega’s gaan we aan de slag. We werken met ervaren recruiters die zelf ook over sales DNA beschikken en weten hoe ze een sales professional voor een specifieke functie kunnen  toetsen.

Matching

Alleen cv’s van sales professionals die voldoen aan het gewenste profiel worden aan opdrachtgevers voorgelegd. Bij interesse in een persoonlijke ontmoeting brengen wij de kandidaten tot aan de voordeur. Iedereen die via Sales United Recruitment wordt voorgesteld begrijpt dat het gaat om de dialoog met de opdrachtgever, niet een opsomming van feiten op een cv.

CONTRACT

Indien er een match tot stand komt tussen de sales professional en de opdrachtgever, wordt het contract getekend. Na ondertekening volgt de nieuwe werknemer een sales trainingsprogramma van Sales United Recruitment. Deze training zorgt ervoor dat de nieuwe medewerker optimaal wordt voorbereid op de uitdagingen in de nieuwe functie.

Clienten

Met onderstaande bedrijven hebben we succesvol samengewerkt

En dat doen we nog steeds.

Stuur ons uw vacature

13 + 1 =

SALES UNITED RECRUITMENT
KEIZERSGRACHT 241
1016 EA AMSTERDAM
INFO@SALESUNITED
RECRUITMENT.COM
020-2213525